Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

collagebaby2


Je baby huilt de hele dag en/ of de hele nacht, heeft duidelijk pijn, maakt geen contact, is niet zoals andere baby's, ontwikkelt zich minder goed, is minder nieuwsgierig....
Allemaal tekenen dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit.

Reconnective Healing helpt baby's op een eenvoudige manier om (weer) gelukkig te zijn.

Slapeloze nachten voor iedereen, ongerustheid over de ontwikkeling van je kind, je wilt graag helpen, maar weet niet wat er aan de hand is. De dokter zegt dat alles goed is, terwijl jij als ouder gewoon ziet dat er misschien iets mis is en je baby dat ook aangeeft.

Dit kan vaker opgelost worden dan je denkt en het werkt echt heel eenvoudig. Baby's en Reconnective Healing zijn vaak een winnende combinatie.

Ouders geven aan dat:

• hun baby ineens heerlijk slaapt • niet meer huilt • ineens contact maakt • lacht van plezier • nieuwsgierig is geworden • duidelijk geen pijn meer heeft etc. Vaak zijn er al veranderingen merkbaar na of zelfs tijdens de eerste healing.

Reconnective Healing kan werkelijk het verschil tussen dag en nacht maken.


Geef nooit de hoop op en probeer het eens. Veel ouders gingen je al voor. Je kunt je baby gewoon op schoot houden of bijvoorbeeld in je kinderwagen of reiswieg laten liggen. Ze worden niet aangeraakt tijdens de healing. Kinderen reageren er heel makkelijk en natuurlijk op. Voor iedereen is de positieve verandering meestal een hele opluchting.

Ook bij lichamelijke problemen die medisch zijn vastgesteld loont het de moeite om dit eens te proberen naast de conventionele behandeling. Het bijt elkaar zeker niet en kan op allerlei manieren positief werken en ondersteuning bieden. Het mooie is dat het placebo effect voor baby's niet opgaat. Ze reageren er gewoon heel natuurlijk op. Meestal zijn 1-3 Healings genoeg.

Wil je meer informatie of een afspraak maken bel dan 06-13123808 en kijk even bij Contact voor alle verdere informatie.© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer