Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

log16

Contact

Emotief Healing en Coaching
Praktijkadres:
Wim Sonneveldstraat 10
7558 LV Hengelo (Overijssel)

Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar via de A1 vanuit de richtingen Deventer, Almelo, Oldenzaal, Enschede met de auto, de fiets en de bus.

Parkeren is gratis.
De praktijk heeft een eigen ingang en een wachtkamer.

contact3


Voor afspraken:

Marjo Schilstra, telefoonnummer mobiel: 06-13123808

marjoschilstra@emotief-healingencoaching.nlAlgemene Voorwaarden

  • Wilt u s.v.p. geen parfum of geparfumeerde deodorant gebruiken i.v.m. allergieën van sommige cliënten?

  • Bij een afspraak geldt s.v.p. minimaal 24 uur van tevoren afzeggen, anders moet ik het bedrag van het consult helaas in rekening brengen.

  • Healing met energetische Coaching kost 125,00 Euro

  • The Reconnection kost wereldwijd bij elke practitioner 333 Euro (of hetzelfde getal in plaatselijke valuta)

  • Voor bedrijven zijn tarieven voor healing en coaching op aanvraag

  • Voor dieren gelden andere tarieven

Disclaimer

Hier volgt vanwege juridische en medische redenen een disclaimer van Emotief en Emotief Healing en Coaching :

Natuurlijk zet ik, Marjo Schilstra, mij altijd voor 100 procent voor je in, maar ik kan geen garanties voor verbetering van klachten geven. Ik ben geen arts en stel daarom geen diagnose. Het is belangrijk om alle risico's voor je gezondheid uit te sluiten, daarom raad ik je aan altijd een arts te raadplegen en onder medische behandeling van een arts te blijven. Verander je medicijngebruik alleen in overleg met je arts.
Emotief en Emotief Healing en Coaching en "The Reconnection®", "Reconnective Healing®" claimt niet, doet geen beloftes en geeft geen garanties.PRIVACY: Emotief gaat zeer zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Ik noteer je naam, adres, telefoonnummer op fysieke kaarten, die zorgvuldig worden opgeborgen.En na je toestemming je emailadres, waarmee ik je op de hoogte kan houden van ontwikkelingen in mijn praktijk. Je kunt altijd je gegevens wijzigen of laten verwijderen. Behalve de wettelijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en de betaalgegevens, die voor de belastingdienst minimaal 7 jaar moeten worden bewaard. Voor wijziging of verwijdering van gegevens kun je een schriftelijk verzoek indienen bij: Marjo Schilstra, Wim Sonneveldstraat 10. 7558LV Hengelo (OV). Of per mail: marjoschilstra@emotief-healingencoaching.nl. Op dit moment gebruikt Emotief geen volgsysteem en geen cookies.© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer