Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

The Reconnection®

veins

The Reconnection: "Leef makkelijker, leef leuker"Waarom kiezen voor de persoonlijke Reconnection?

Met de Reconnection maak je een flinke sprong in je bewustzijn. Zie een Reconnection als een diepe herverbinding met jezelf en met alles om je heen. Blokkades die je eerst hebben gehinderd om je doelen te bereiken blijken meestal ineens niet meer in je weg te staan of je kunt ze sneller en makkelijker opruimen. Je weet beter wat je wilt in je leven en kunt daar ook naar handelen. Alles kan ineens veel makkelijker gaan. En je stressbestendigheid kan flink stijgen.

The Reconnection heb je voor je hele leven. Het hoeft maar één keer in je leven te worden gedaan.

Veel voorkomende ervaringen van cliënten zijn dat:

• Hun leven veel makkelijker verloopt.
• Stress veel meer op afstand komt te staan.
• De dingen niet meer zo gauw een probleem lijken te zijn of ze komen er veel sneller doorheen.
• Ze ervaren wat ze echt willen doen in hun leven en daar makkelijker naar handelen.
• Ze de stap(pen) durven zetten die ze altijd al hadden willen zetten.
• Hun energieniveau sterk is gestegen en gezondheidsproblemen sterk zijn verminderd of verdwenen.
• Ze besluiten makkelijk en als vanzelf kunnen nemen.
• Sommigen hebben geleerd toch plezier te kunnen maken ondanks hun omstandigheden.
• Verborgen talenten naar boven komen.
• Hun intuïtie zich heeft versterkt.
• Ze merken dat ze in hun relaties veel krachtiger durven te staan.
• Dat hun relaties sterk zijn verbeterd.
• Ze makkelijker voor zichzelf opkomen.
• Ze meer zijn gaan genieten van alle dingen in hun leven, dieper ervaren dat het leven mooi is
• Blokkades soms in één keer oplossen
• Gewichtsproblemen langzaam verdwijnen en vervelende verslavingen kunnen oplossen etc.

The Reconnection zorgt bij veel mensen voor het in een stroomversnelling komen van hun leven. Het blijft je altijd helpen met het makkelijker opruimen van wat je niet meer nodig hebt, zodat jij je doelen ontdekt en sneller bereikt.

Als je Reconnective Healing beschouwt als het finetunen en leren bijstellen van je ontvanger, kun je de Reconnection beschouwen als het plaatsen van een compleet nieuwe geavanceerde ontvanger. Persoonlijk zou ik graag zoveel mogelijk mensen "The Reconnection" willen laten ervaren, omdat ik weet dat het je helpt om je volle capaciteiten te bereiken. Als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je jezelf optimaal in de wereld zetten. En ook je gezondheid en algehele balans kunnen zich optimaal ontwikkelen.

The Reconnection ontvangen

Een Reconnection vindt plaats op twee opeenvolgende dagen. Indien het niet anders kan mag er ten hoogste 48 uur tussen de twee sessies zitten. Ook bij de Reconnection wordt op enige afstand van het lichaam gewerkt. Als je een afspraak maakt, reserveer ik op die twee dagen voldoende tijd voor je. De tijd op tafel is meestal ongeveer drie kwartier. Reserveer zelf in ieder geval 1,5 -2 uur in je agenda en ik raad je aan om het wat rustig aan te doen op die dagen.
 • Voor "The Reconnection" geldt een vaste prijs van 333 Euro. Wereldwijd wordt dit getal gehanteerd in de verschillende valuta's. Het getal heeft een bepaalde spirituele betekenis.
 • Ik ben volledig gecertificeerd Reconnection-Certified Practitioner® volgens de nieuwe professionele standaard.  Ik ben als Reconnection-Certified Practitioner verbonden aan de organisatie van The Reconnection.com en geregistreerd op hun officiële Nederlandse site https://www.Reconnectivehealing.pro/marjo-schilstra . Als je bij mij een Reconnection doet dan ben je er van verzekerd dat ik elke twee jaar door The Reconnection wordt gecontroleerd en opnieuw geaccrediteerd om The Reconnection te mogen geven
  Wat is The Reconnection?

  In ons lichaam lopen meridianen, een soort lijnen die ook wel bekend zijn uit de acupunctuur. Ook over de Aarde lopen die lijnen, die we dan Leylijnen noemen. We zijn via die meridiaanlijnen met de Aarde en het Heelal (het totale Universum) verbonden. We zijn het ons alleen niet altijd bewust.
  Op enig punt in het verleden zijn we als mensheid enigszins afgedwaald van die verbinding, waardoor ook onze ontwikkeling anders is verlopen, minder verbonden met onze omgeving.
  The Reconnection herstelt die verbinding en brengt nieuwe sterkere lijnen aan, zogeheten Axiatonale lijnen, waardoor we op ons levenspad worden gebracht. Een pad van verbinding met ons levensdoel en het doel van het geheel.


  Bij Contact vind je mijn telefoonnummer en de algemene voorwaarden en disclaimer  © 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
  en disclaimer