Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

log12

Reconnective Healing en “The Reconnection”

Ik geef Reconnective Healingsessies en "The Reconnection” aan volwassenen, kinderen en baby's omdat ik weet dat ze werken! Hoe het werkt weten we niet, dat het verandering brengt weten we zeker!

The Reconnection en Reconnective Healing zijn wetenschappelijk bewezen. Wil je hierover meer weten, kijk dan bij wetenschap.

Veel mensen denken als ze over Reconnective Healing horen, in eerste instantie dat het iets vreemds is. Maar zijn radiogolven, röntgenstralen, internet en mobiele telefonie vreemd? Je ziet ze niet, maar we gebruiken ze wel. Ook dit is meetbaar aanwezig en effectief. We moeten het alleen nog leren gebruiken. Als je uit balans zijn, ziekte of ongemak, beschouwd als een radio die niet helemaal is afgestemd, kan Reconnective Healing helpen om je ontvanger beter af te stemmen en te finetunen op al aanwezige energie. The Reconnection geeft je, bij wijze van spreken, een nieuwe geavanceerde ontvanger.

reconnective healing+


Reconnective Healing en The Reconnection zijn ontdekt/ontwikkeld door Eric Pearl.

Op welk gebied je ook heling nodig hebt, mentaal, lichamelijk, emotioneel of in relaties, werk of anderszins, als je verdieping wilt in je leven of gewoon nieuwsgierig bent; Reconnective Healing zal je verder helpen op je pad en richt zich op je totale balans.

Ook dieren kunnen veel baat hebben bij de healingsessies en je kunt dus ook gerust voor je huisdier een afspraak maken. Wel houd ik rekening met klanten die allergieën voor huisdieren kunnen hebben , dus de locatie is dan in overleg.

Voor alle sessies geldt dat je gekleed op tafel ligt of op een stoel zit en niet wordt aangeraakt.


Op de verschillende pagina’s lees je meer over de achtergronden.
© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer