Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

marjo3

Over Marjo

en Emotief Healing-Coaching-Training

Impuls voor je leven!

Marjo is Reconnective Healing Foundational Practitioner®, Reconnection-Certified Practitioner®, Emotief Impuls-Transformatiecoach en gecertificeerd VAK coach. Marjo is bovendien leraar in het (Montessori) basisonderwijs en Remedial Teacher geweest voor ze haar fulltime praktijk startte.
In haar praktijk werkt ze met volwassenen, kinderen en baby's.

Impulsen zetten voor een vervuld leven.


Marjo: Mijn praktijk heb ik Emotief (Healing en Coaching) genoemd en die naam past helemaal bij me. Ik kan mensen heel snel helpen om hun omstandigheden, emoties en gedachten om te zetten en te transformeren in positieve helende impulsen.

De naam van mijn praktijk Emotief verwijst specifiek naar het vinden van het motief van je leven en het in motie (beweging) brengen van je leven. En dat is precies waarmee ik cliënten in mijn praktijk help.

Als ik met cliënten in contact kom en ze mij hun verhaal vertellen kan ik intuïtieve inzichten krijgen, of dit nu is op lichamelijk, relationeel, emotioneel of zakelijk gebied. Ik zie/voel vaak een soort totaalbeeld of ik zeg dingen die iemand op dat moment speciaal nodig heeft. Dat wil niet zeggen dat ik alles weet, maar wel dat je als cliënt altijd genoeg aanknopingspunten krijgt om over door te voelen, er dagelijks mee te werken en/of over te denken. Ik laat cliënten vooral ervaren wat er mogelijk is, zodat verandering sneller plaatsvindt.

Mijn werk is er altijd al geweest. Ik ben mijn werk. Ik weet niet anders dan dat ik dingen zie en hoor die anderen niet horen, voelen of weten. Het verbaasde mij als kind weleens, dat niet iedereen opmerkte wat ik zag of hoorde en als vanzelfsprekend vond. Maar telkens bleek dat dit iets is wat ik hierheen meebracht en waarmee ik anderen kan helpen door ze ervan bewust te maken. Ik zie patronen, verhalen, verbanden, gevolgen en vooral mogelijkheden. En ik zie dat het oplosbaar is. Mijn werk stopt niet als ik de deur van mijn praktijk sluit. Ik ontmoet ook mensen op straat en als die mij hun probleem vertellen help ik ze ook op weg. Mijn werk is mijn passie, het is wie ik ben.

log12


"In mijn praktijk ben ik elke dag bezig om mijn missie te vervullen: Mensen helpen het beste uit zichzelf, hun relaties, hun werk en leven te halen. Dat maakt dat ik me heel bevoorrecht voel."Opleidingen, trainingen en certificeringen:

Marjo is door Eric Pearl in Keulen opgeleid en volledig gecertificeerd in de nieuwe practitionerstandaard voor Reconnective Healers. Zij is Reconnective Healing Foundational Practitioner® en Reconnection-Certified Practitioner® (*)

Daarnaast is Marjo Emotief Impuls-Transformatiecoach en Zertifizierter VAK Coach in bewust geleide impulstechnieken.
Tevens heeft ze de aanvullende uitgebreide Workshop "Reconnective Healing® with Animals" bij RH teacher Renée Coltson gevolgd.

Verder heeft zij 20 jaar Reiki gepraktiseerd en daarnaast diverse opleidingen en trainingen gevolgd, zoals Louise Hay, Reiki en Essentie, NLP, Russische Methoden naar Grigory Grabovoi bij Basisimpuls en Bachbloesemtherapie. Marjo komt uit het basisonderwijs en heeft zowel voor de klas gestaan als Remedial Teaching gegeven. Verder heeft ze een tweejarige opleiding tot Montessorileerkracht en een Davis Dyslexiacursus gevolgd.

(*) Marjo is als Reconnection-Certified Practitioner verbonden aan de organisatie van The Reconnection.com en geregistreerd op hun officiële Nederlandse site https://www.Reconnectivehealing.pro/marjo-schilstra .
Als je bij Marjo een Reconnection doet ben je er van verzekerd dat zij elke twee jaar door The Reconnection wordt gecontroleerd en opnieuw geaccrediteerd om The Reconnection te mogen geven© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer