Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

Eric Pearl

foto boeksigning eric pearl met tekst 2 log12

De ontwikkeling van Reconnective Healing

In 1993 ontdekte Eric Pearl, een chiropracticus die al bijna 12 jaar een succesvolle praktijk had in Los Angeles, per toeval deze bijzondere manier van Healing.

Hij onderging een bijzondere afstemming, die we vandaag de persoonlijke Reconnection noemen en kreeg daardoor bijzondere ervaringen. Hij was niet langer dezelfde persoon als daarvoor en zijn leven en praktijk veranderden positief. Zijn cliënten begonnen wonderbaarlijke helingen te krijgen.

Op uitnodiging sprak hij in vele t.v- en radioprogramma's en zelfs bij de Verenigde Naties. Op zijn ontdekkingsreis merkte hij dat ook anderen dit konden leren. Zo is het Teaching programma voor Reconnective Healing en De Persoonlijke Reconnection ontstaan.

Ook vooraanstaande wetenschappershebben onderzoek naar Reconnective Healing gedaan en doen dit nog steeds.

In 2014 heb ik bij Eric Pearl in Keulen de volledige opleiding gevolgd. Als Reconnective Healing Foundational Practitioner® en Reconnection-Certified Practitioner® mag ik zowel Reconnective Healing als ook de afstemming geven, die we De Persoonlijke Reconnection noemen. Elke twee jaar wordt ik daarvoor opnieuw gecertificeerd.
Boek

Het boek van Eric Pearl waarin hij zijn reis en andere wonderbaarlijke ervaringen beschrijft heet:
"De Reconnectie: Heel anderen, heel jezelf".© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer