Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

doorzichtiglogo

Impuls-Transformatiecoaching

Te dik, te dun, onzeker, overwerkt, slechte relaties, je bedrijf loopt niet goed, verslaafd, boos en ongeduldig, ziek, niet voor jezelf kunnen opkomen....

Impulsen zetten helpt!Is het jou ook opgevallen dat je gewoontes maar moeilijk kunt afleren? Je nog steeds niet kunt afblijven van die sigaret, dat snoep, die koekjes, vet eten? Je soms boos wordt om niets, je bedreigd voelt door reacties van anderen, wordt gekwetst? Je kunt maar niet afvallen, zelfs als je lijnt? Je gezondheid holt achteruit en toch kun je niet genoeg veranderen?

Dat komt doordat veel van die gewoontes voortkomen uit je onderbewuste. Wist je dat 95% van je problemen door je onderbewuste worden veroorzaakt? Je doet veel dingen automatisch en zo worden ze ook automatisch in stand gehouden.

Dus je wilt veranderen maar je onderbewuste steekt hier telkens weer een stokje voor. Tot je weet hoe je dit proces omkeert en rechtstreeks met je onderbewuste leert (samen)werken.

Een voorbeeld: Veel mensen voelen zich overgeleverd aan de grillen van anderen. Misschien sta je met je mond vol tanden als iemand iets vervelends tegen je of over je zegt. Het is helaas zo dat je energieveld, je lichaam, je geest en je onderbewuste, oordelen en emoties van anderen (van vroeger en nu) kunnen oppikken en ook opslaan. Als je dit niet kunt veranderen, ontwikkel je klachten zoals hyperactiviteit, schuldgevoelens, pijn, angsten, depressie, extreme emoties en/of tal van gezondheidsklachten. Zo kan het best zijn dat de emoties die je ervaart niet alleen van jezelf zijn.

Emotief Impuls-Transformatiecoaching helpt je jezelf te beschermen waardoor je minder last hebt van invloeden van anderen en om diep in jezelf antwoorden te vinden over jezelf.

Welke doelen je in je leven ook wilt bereiken, of het nu is op het gebied van werk, relaties, financieel en zelfs je gezondheid: Met behulp van Impuls-Transformatiecoaching is er veel meer mogelijk dan je denkt. Dat komt doordat je leert samenwerken met je (onder)bewuste en daardoor bereik je doelen die je anders niet voor mogelijk had gehouden.

Als je meer informatie wilt of je wilt een afspraak maken, bel me dan op tel. 06-13123808

Emotief Impuls-Transformatiecoaching is er ook voor kinderen


Contact.© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer