Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

log12

Je kind de gereedschappen geven om hun geest, stress, omstandigheden, succes en zelfs hun gezondheid positief te leren beïnvloeden?

Kinderen en jong volwassenen ervaren vaak veel stress en soms gezondheidsproblemen.
Er wordt ook veel van ze gevraagd. Vriendjes en medescholieren, maar ook leraren en andere volwassenen in hun leven, kunnen soms (on)bewust druk uitoefenen. Of zo kan het in ieder geval voelen. Maar ook invloeden zoals werk- en prestatiedruk, hun persoonlijke thuissituatie, afwijzing, examens, energiegebrek
of pesten, kunnen invloed op hun zekerheid
en gezondheid hebben.

Kinderen kunnen op een bijzondere manier leren om makkelijker om te gaan met alle mogelijke situaties. We werken aan uitdagingen zoals examenvrees, gebrek aan zelfvertrouwen, gezondheidsproblemen, eigenwaarde en nog veel meer. Dit is geschikt voor alle leeftijden. We werken onder meer met bijzonder krachtige Impuls visualisaties. Voor jongere kinderen doen we dit op een heel speelse manier.

Je leren uiten, opkomen voor jezelf en voor anderen, weten hoe je emoties eenvoudig en snel kunt transformeren. Wat je tegenhoudt om bepaalde doelen te bereiken, wat je eigenlijk graag wilt worden als je dat niet goed weet. Leren houden van jezelf ondanks anderen. Leren omgaan met wat er nu is.
Zo krijgen ze mogelijkheden om hun eigenwaarde sterk te vergroten, hun eigen doelen makkelijker te bereiken en hun gezondheid, gedachtes en emoties zelf positief te beïnvloeden.

Dus als er nog iets anders nodig is dan healing, als je kind healing niets vindt of dit liever eerst wil proberen: Impuls-Transformatiecoaching is dan misschien wel zijn of haar sleutel.

Wil je meer informatie over de Healing of de Impuls-Transformatiecoaching of een afspraak maken bel me dan op telefoonnummer 06-13123808 en kijk ook even bij CONTACT© 2014-2019 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267 algemene voorwaarden
en disclaimer